RSS

Starta företag eller starta bolag

Att starta ett nytt företag eller att starta ett nytt bolag kan vara det största och bästa man kan göra. Men de potentiella fallgroparna är många. I texten nedan sammanfattas de bästa tipsen och verktygen för dig som funderar på att starta företag eller bilda ett företag.

Starta företag och att bilda bolag

BolagsRegistrering Ltd
Behöver du hjälp att registrera ditt företag? Detta företag hjälper dig med att skapa och att registrera ditt företag och du kan göra det riktigt billigt via t.ex. England och skaffa ett Ltd.
Länkar: Här kan du få hjälp att starta, köpa och registrera ett bolag, företag eller ltd
Betyg: ★★½☆☆

Försäkringskassan
Försäkringskassan kanske inte låter så lockande, men denna gratisskrift är framtagen utav sex myndigheter i syfte att skapa vägledning vid uppstarten av ett bolag. Det är bara att tacka och ta emot!
Länkar: En starta företag guide som är mycket läsvärd om att bilda bolag
Betyg: ★★★★☆

Bolagsverket
Via bolagsverket kan man registrera ett företag men även få ta del av användbar information inför uppstarten av ett företag. Det finns även möjlighet att deltaga på en starta företag-dag som är helt kostnadsfri. Anmälan sker via deras hemsida och länk nedan.
Länkar: Tips, broschyrer, checklista för den som vill starta eller bilda ett företag
Betyg: ★★★½☆

Företagarguiden
Det är mycket att hålla reda på inför starten av ett företag. På denna sidan får du den hjälp du behöver via t.ex. en kortfilm som tar upp de vanligaste knepen och ger dig snabbt en bild över vägen från idé till eget företag med kort information om vad du behöver känna till.
Länkar: Starta företag – en snabbguide
Betyg: ★★★★☆

Argentus Investment Group
Argentus Investment Group OÜ arbetar med bolagsbildningar i bland annat Sverige. De har olika bolagsbildningstjänster och säljer Ltds eller skapar offshorebolag för en billig peng.
Länkar: Argus erbjuder tjänster inom bolagsbildande och att starta bolag eller offshorebolag
Betyg: ★★★½☆
3 kommentar/er - Kommentera du med ↓

 1. admin #
  1

  Håller du med? Har vi helt fel? Dela med dig av dina åsikter och hjälp oss och andra att bli bättre.

 2. Mika #
  2

  Hej!

  Hittade er och efter lite läsning verkar det som ni har lite kunskap om det vi söker 🙂

  Vi är igång och håller på att starta upp en internetverksamhet. Inget är färdigt än och vi är just i uppstarten. Vi har tankar om att kunna ha bolaget registrerat på något ställe med mycket mindre skatt än i Sverige. Skulle man kunna starta ett bolag någonstans utomlands, och sedan ändå sköta hemsidan osv från en internetuppkoppling i Sverige? Vi skulle vilja ha lite information kring detta.

  Ser fram emot att höra från er!

  Mvh
  Mika

 3. admin #
  3

  Hej, kul att du gillar sidan. Jag skulle rekommendera läsning inom detta område på antingen skatteverkets hemsida eller ställa din fråga på hemsidan skatter.se. Lycka till med uppstarten av ert företag.Kommentera