RSS

Starta eget

Att starta eget kan vara startskottet till något stort, nytt och spännande som både kan skapa mer frihet men även innebära hårt arbete och sena nätter. Nedan finns de bästa sidorna sammanställda inom att starta eget och att starta bolag.

Starta eget

Swedbank
Swedbank har sammanställt ett flertal utav sina tjänster som kan behövas för att starta eget. En del mer användbara än andra.
Länk: Tjänster för den som funderar på att starta eget
Betyg: ★★★☆☆

Startaeget.se
Här är ett forum för dig som vill ställa frågor om att starta eget eller vill få tips eller reflektioner kring affärsidéer.
Länk: Ställ dina frågor om att starta eget
Betyg: ★★★★☆

Skatteverket
Via skatteverket finns en hel del nyttig information som är läsvärd om du vill veta mer om att starta eget. På hemsidan tillhandahålls information, broschyrer och svar på t.ex. vanliga frågor i samband med uppstarten av ett företag.
Länk: Blanketter, information och vanliga frågor om att starta eget
Betyg: ★★☆☆☆

Björn Lunden
På denna sida finns en del intressant information till försäljning. Gratis är mycket bättre än saker som kostar, speciellt vid uppstarten av ett bolag då det verkligen gäller att hålla i plånboken. Likväl, här kommer länken som förhoppningsvis bidrar till att starta ditt bolag.
Länk: Böcker, tips, kurser och mallar för den som funderar på att starta eget
Betyg: ★☆☆☆☆

Nyttforetag.com
Denna sida sammanställer nyttiga tips för företagare vare sig det är i uppstartsfasen eller i en senare fas. En intressant hemsida med en del bilder och läsvärda texter. Nyttforetag.com har även en del gratis skolor på nätet där man kan ta del av tips från ”de lärde”.
Länk: Tips och guider för företagare som har startat eget
Betyg: ★★★☆☆

Bolagskartan
Eller varför inte köpa ett redan etablerat företag? Bolagskartan listar intressanta affärsöverlåtelser och företag till salu i hela Sverige.
Länk: Aktuella företagsöverlåtelser just nu
Betyg: ★★★★★
1 kommentar/er - Kommentera du med ↓

  1. admin #
    1

    Håller du med om informationen till vänster, eller har du ännu bättre förslag? Dela med dig här.Kommentera