RSS

Ekonomiprogram, bokföringsprogram och faktureringsprogram

Ett välfungerande ekonomiprogram eller bokföringsprogram är väsentligt för att hålla dina finanser på plats. Dessa program skall fungera som basen vid leverantörsfakturor och kundfordringar och skall ställas samman i ett faktureringsprogram. Djungeln är tät, nedan följer de bästa länkarna inom dessa begrepp.

Ekonomiprogram, bokföringsprogram och faktureringsprogram

Finansportalen
Finansportalen är en sida som är inriktad på bättre privatekonomi. Denna länk ger egentligen inget annat än länkar till olika bokföringsprogram. Det är lite för mycket reklam för att kunnas ta seriöst.
Länk: Ekonomiprogram och bokföringsprogam via Finansportalen
Betyg: ★½☆☆☆

Företagande.se
På företagande.se har de listat i stort sätt allt du behöver veta för att klara av din bokföring eller hjälp vid valet av en redovisningsfirma. Väl värd ett besök.
Länk: Allt du behöver veta inom bokföring
Betyg: ★★★★½

Tech world
En utvärdering av fyra väletablerade bokföringsprogram. En mycket läsvärd artikel om vad du bör tänka inför valet av faktureringsprogram och de ger även råd om vilket du bör välja. Mycket läsvärt.
Länk: Läsvärd utvärdering av olika ekonomiprogram och bokföringsprogram gjord av Techworld
Betyg: ★★★★½

SEO-Forum
I detta forum diskuteras olika ekonomiprogram, fördelar och nackdelar utifrån olika användares perspektiv. Intressant diskussion.
Länk: Ett forum där det diskuteras om vilket ekonomiprogram eller bokföringsprogram som är bäst
Betyg: ★★★★☆

Björn Lundén
Björn Lundén säljer egna bokföringsprogram som enligt dem själva är prisvärda och i olika utföranden. Troligen ett ”billigare” alternativ där det finns möjlighet att först prova gratis.
Länk: Olika bokföringsprogram, faktureringsprogram hos BL
Betyg: ★★★★☆

Visma Spcs
Ett utav marknadens ledande företag inom bokföring och faktureringsprogram. Något som man absolut bör jämföra med när man hittar nytt ekonomisystem för sitt företag.
Länk: Bokföringsprogram och faktureringsprogram från Visma Spcs
Betyg: ★★★☆☆

Fakturan.nu
Fakturan.nu är ett webbaserat faktureringsprogram. Det erbjuder gratis fakturering på första nivån. Det enda man behöver göra för att komma igång med faktureringsprogrammet är att registrera sig för ett gratiskonto. Det är dock gratis endast på första nivån, men verkar rätt praktiskt.
Länk: Gratis faktureringsprogram och ekonomiprogram via webben
Betyg: ★★★★☆

Spcs forum
Ett forum där antagligen inte helt objektiva röster beskriver fördelarna med SPCS gentemot andra produkter. Objektivitet?
Länk: Diskussion kring faktureringsprogram och ekonomiprogram på SPCS forumet
Betyg: ★★☆☆☆
3 kommentar/er - Kommentera du med ↓

 1. admin #
  1

  Vad är era upplevelser av ekonomiprogram? Håller ni med?

 2. Carl Palsson #
  2

  Du har glömt att lista http://www.bokforingenonline.se, bra sida med tester och recensioner av bokföringsprogram. Finns även en funktion för att hjälpa dig till rätt program!

 3. Kristoffer Nolgren #
  3

  Zenconomy är också ett bokförings- och faktureringsprogram som jag tycker är värt en recension!Kommentera