RSS

Corporate finance och M&A

Corporate finance och M&a rådgivning baserar sig på företagsekonomiska aspekter och omfattar allt från att värdera företag till att köpa eller sälja. Nedan är en listad sammanställd på aktörer, informationssajter och internationella nätverk av rådgivare.

Corporate finance/M&A

Global M&A
Ett globalt nätverk för främst medelstora till små internationella affärer. Finns även ett företag/ partner i de flesta länderna.
Länk: M&A rådgivning på global basis
Betyg: ★★★★☆

Damodaran on-line
Aswath Damodaran är en välutbildad man som kan det mesta inom corporate finance. Han skriver böcker inom området och är väl etablerad på global basis. På denna hemsida delar han med sig om det mesta inom corporate finance, så som han själv definierar det.
Länk: Det mesta inom corporate finance och M&A
Betyg: ★★★★½

M&A International
Ett internationellt nätverk av corporate finance rådgivare som är representerade i över 40 länder med industriell och internationell fokus.
Länk: Tjänster som erbjuds via M&A International
Betyg: ★★★★½

Careers-in-finance
Beskriver vad det innebär att jobba inom m&a och corporate finance, löner och olika arbetsuppgifter. Sidan är på engelska.
Länk: Att jobba inom corporate finance
Betyg: ★★☆☆☆

PWC
Ett företag med ett brett utbud av olika finansiella tjänster. Företaget är i botten ett redovisningsföretag med tillhörande tjänster såsom m&a rådgivning och corporate finance
Länk: Corporate finance rådgivning och dess tjänster
Betyg: ★★★★☆

Avantus Corporate Finance
En svensk corporate finance rådgivare med fokus på små till medelstora affärer. Medlemmar i det internationella nätverket M&A International.
Länk: Om Avantus corporate finance och tjänster
Betyg: ★★★½☆

HQ Bank
HQ Bank är Investment bank med private banking enhet, med allt från aktiemäkleri, fonder och strukturerade produkter. Till detta tillkommer även corporate finance rådgivning.
Länk: Läs mer om HQs corporate finance rådgivning
Betyg: ★★★½☆
1 kommentar/er - Kommentera du med ↓

  1. admin #
    1

    Kommentera gärna innehållet eller de sidor som länkas till.Kommentera